Burgemeester neemt tijd voor ontbijt met kinderen obs ’t Palet

Annette Bronsvoort geeft goede voorbeeld tijdens het Nationaal Schoolontbijt met ‘tijd’ als thema

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Oost Gelre nodigt burgemeester Annette Bronsvoort op donderdag 7 november de 31 schoolkinderen van obs ’t Palet uit Groenlo uit voor een gezamenlijk ontbijt in het gemeentehuis. Het Burgemeestersontbijt vindt plaats in zo’n 250 Nederlandse gemeenten.

Thema: Neem de tijd voor je ontbijt!

In het gemeentehuis in Lichtenvoorde schuiven de kinderen samen aan de ontbijttafel met burgemeester Annette Bronsvoort en wethouder Karel Bonsen. Zo maken ze tijdens het ontbijten kennis met elkaar. En op die manier geven ze met elkaar het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag. Het thema dit jaar is Neem de tijd voor je ontbijt!

Donatie aan Stichting Het Vergeten Kind

Burgemeester Bronsvoort betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen meebrengen met een donatie aan Het Vergeten Kind. Deze stichting maakt zich sterk voor kwetsbare kinderen met problemen thuis, zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.