Burendag in Speeltuin de Els vrijdag 24 september

Het bestuur van de speeltuinvereniging de Els en de gemeente willen het gebied rondom de speeltuin de Els aan de dr. Schaepmanstraat nieuw leven in blazen. Om van deze plek weer een échte plek voor de buurt te maken. Voor jong en oud. Een plek om te bewegen, spelen en om elkaar te ontmoeten.

Denk met ons mee

Om dat voor elkaar te krijgen organiseren we op vrijdagmiddag 24 september tussen 14:00 – 17:30 uur een burendag bij de speeltuin. Graag horen we hoe we de speeltuin weer aantrekkelijk kunnen maken. Iedereen is van harte welkom om mee te denken over hoe de speeltuin en omgeving het beste ingericht kunnen worden. Zodat het weer een plek wordt waar iedereen graag komt. Misschien heb je daar al ideeën over of wil je graag weten hoe anderen daar over denken. Kom dan vooral. Je bent trouwens ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie of thee!

Gelderlandtour

Deze burendag bij de speeltuin organiseren we samen met de Gelderlandtour van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland. De Gelderlandtour rijdt met een gezellige bus kriskras door Gelderland om van mensen te horen wat er speelt in buurten en wijken. Om te praten over de toekomst van dorpshuizen, verenigingen , buurtcentra en vrijwilligersorganisaties. De 24e parkeren ze hun bus bij speeltuin de Els.

Alles op een rij

Wanneer Vrijdagmiddag 24 september tussen 14.00 en 17.30 uur
Waar Bij de ingang van de speeltuin aan de dr. Schaepmansstraat
Wat Praten over de inrichting van de speeltuin en omgeving
Organisatie

Speeltuinvereniging de Els, Gemeente Oost Gelre samen met buurtjongereninitiatief en de Leefbaarheidsalliantie Gelderland

Coronaproof   Natuurlijk houden we rekening met alle coronaregels die dan gelden

 

infographic speeltuin de Els

Uitgeschreven tekst in afbeelding:

Hoe kunnen we de omgeving van de speeltuin de Els anders inrichten zodat deze gebruikt kan worden door jong en oud.

  • voor iedereen
  • natuurlijk spelen
  • mooi uitloopgebied
  • verbinding met Wentholtpark