Bijeenkomst duurzame energie op Laarberg op 25 januari

Tijdens de bijeenkomst op 25 januari van bedrijvenpark Laarberg start de crowdfunding voor een groot solarpark van 6,5 ha. De crowdfunding is een interessante investering voor bedrijven en particulieren.

Het thema van de bijeenkomst is inspelen op de toekomst met duurzame energie. Het is belangrijk dat ondernemers duurzame productiemethoden invoeren. Dit is immers de vraag van de toekomst. Bedrijvenpark Laarberg ondersteunt deze ontwikkelingen door mogelijkheden voor duurzame energie te bieden. Behalve het solarpark is er ook ruimte voor het winnen van energie uit organisch materiaal, duurzaam bouwen en een tankstation van de toekomst met elektrische laadpalen en voorzieningen om in de toekomst waterstofgas te kunnen tanken.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 januari. De inloop is vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur bij Binx, Bolwerk 2 op de Laarberg in Groenlo. De toegang is gratis. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@laarberg.nl (u krijgt een bevestiging).

Programma

  • Hoe speel je als ondernemer in op duurzame energie? - Otto Willemsen, energiespecialist 
  • Ruimte voor duurzame energie - Arthur Borst, directeur bedrijvenpark Laarberg
  • De bouw van solarpark Laarberg en start van crowdfunding - Jan Willem Zwang, directeur Greenspread
  • Panelgesprek met ondernemers, waaronder deelnemers aan Achterhoek Onderneemt Duurzaam
  • Hapje en drankje 

Terrein op de Laarberg
Het solarpark wordt gebouwd op een laaggelegen terrein van 6,5 hectare op Laarberg