BAM Infra legt laatste hand aan werkzaamheden kruispunt Lichtenvoorde-Zuid

De werkzaamheden aan de Nieuwe Twenteroute (N18) bij Varsseveld en Lichtenvoorde zijn bijna gereed. BAM Infra heeft de laatste werkzaamheden op de planning staan. In onze gemeente gaat het met name om de afbouw van de nieuwe geluidsschermen bij Lichtenvoorde-Zuid. Bewoners in de omgeving moeten de komende weken rekening houden met mogelijke hinder.

Een gedeelte van de werkzaamheden vindt plaats in de nacht. Op dinsdag 20 februari en woensdag 21 februari wordt tussen 19.00 en 06.00 uur gewerkt aan de geluidschermen bij Lichtenvoorde-Zuid. Voor het geval dat de weersomstandigheden het werk verhinderen is er een reservenacht ingepland op donderdag 22 februari tussen dezelfde tijden.

De openstelling van de carpoolplaats bij Lichtenvoorde-Zuid wordt medio maart verwacht.

Verkeershinder

De N18 wordt in delen afgesloten. BAM Infra leidt het verkeer langs het werkvak of u wordt omgeleid met borden. De afsluitingen en de omleidingsroutes kunt u vinden op www.BAMbouwtN18.nl onder Kaart of Werkzaamheden of via www.vananaarbeter.nl. Op de omleidingswegen heeft u te maken met extra verkeer. Bouwverkeer maakt ook gebruik van de omleidingswegen.

Bushalte en geluidsschermen langs de N18
Nieuwe geluidsschermen en bushalte.Foto: Alie Messink