Afsluiting Groenloseweg bij viaduct Redoute vanaf 26 februari

Nu het verkeer tussen Groenlo en Eibergen gebruik maakt van de Nieuwe Twenteroute (N18), rijden er minder auto’s op de ‘oude’ N18 (Groenloseweg zijde Hupsel-West). Momenteel bevestigt Noaber18 de voorzetwanden aan het viaduct over de Redoute (onderdeel van aansluiting De Laarberg). Ook verwijderen zij de tijdelijke slinger van de oude N18. Om deze werkzaamheden veilig af te kunnen maken, is de Groenloseweg vanaf maandag 26 februari afgesloten ter hoogte van het viaduct bij de Redoute.

De afsluiting duurt ongeveer drie weken. De werkzaamheden zijn naar verwachting rond 18 maart gereed. Daarna rijdt het verkeer vanaf de Groenloseweg (Hupsel-West zijde) de definitieve route onder het viaduct door naar de rotonde bij de Batterij/Noordgang.

Omleiding voor autoverkeer, fietsers wel doorgang

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon onder het viaduct bij de Redoute doorfietsen. Voor autoverkeer van en naar Groenlo en Eibergen stelt Noaber18 een omleidingsroute in via de Molenweg en de Deventer Kunstweg. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute weer.

Banner met informatie over de Noaber18-app