Aanmelden voor Achterhoekse Bespaaractie kan nog tot 28 februari

Gezamenlijk inkoop van materiaal voor dak-, muur-, vloer- en glasisolatie

Energie besparen levert ook wat op, maar waar begint u? Deelnemers aan de Achterhoekse Bespaaractie weten het. Bijna 1.400 Achterhoekers hebben zich inmiddels voor de actie ingeschreven. In november waren dit er nog 900. U heeft nog tot 28 februari om u hiervoor in te schrijven. Deze bespaaractie is voor eigenaren met een woning die gebouwd is vóór 1980.

Na aanmelding komt er een adviseur bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 20 in rekening gebracht. Tijdens dit adviesgesprek loopt de adviseur samen met u het hele huis na om te kijken wat er voor u nog aan winst te behalen is op het gebied van isolatiemaatregelen. Uit het bezoek volgt een overzicht van mogelijke maatregelen met offertes voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.

Aanmelden kan nog tot 28 februari

Er zijn verschillende financiële regelingen, subsidies en duurzaamheidsleningen tegen heel aantrekkelijke voorwaarden beschikbaar. Dat maakt deze bespaaractie extra interessant. Inwoners van Oost Gelre kunnen zich aanmelden via www.achterhoeksebespaaractie.nl/oostgelre.

Bespaar geld én energie met de Achterhoekse Bespaaractie

Door deel te nemen aan de Achterhoekse Bespaaractie profiteert u van een aantal voordelen:

  • direct besparen op uw maandelijkse energiekosten
  • meer woongenot in een tocht- en vochtvrije woning
  • u draagt uw steentje bij aan het milieu
  • vooraf persoonlijk advies op maat
  • profiteren van een goede aanbiedingen door lokale partijen
  • geen omkijken naar de uitvoering

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Energieloket via telefoon (0314) 82 03 60 of mail naar vragen@achterhoeksebespaaractie.nl.

Banner Achterhoekse Bespaaractie

Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Achterhoekse Bespaaractie