20 oktober en 6 november: pop-up vaccinatielocaties in Oost Gelre

In Oost Gelre hebben al veel inwoners gebruik gemaakt van de mogelijkheid zich te laten vaccineren tegen corona. Daar zijn wij blij mee. Voor wie nog niet is gevaccineerd maar dat wel wil, staat er een pop-up vaccinatielocatie in Groenlo en Lichtenvoorde op woensdag 20 oktober en in Harreveld en Mariënvelde op 6 november.

Je hebt geen afspraak nodig, je kan gewoon binnenlopen. Je kunt zowel de eerste als tweede prik halen. Het interval tussen de eerste en tweede prik voor 18 jaar en ouder is 28 dagen. Voor jonger dan 18 jaar is dat 21 dagen. Je wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Vergeet je ID-bewijs en mondkapje niet!

Woensdag 20 oktober in Groenlo en Lichtenvoorde

Vaccineren kan:

  • van 11.00 - 14.00 uur: de Wheme in Groenlo;
  • van 16.30 - 19:30 uur: parkeerterrein naast/tussen gemeentehuis en voormalige basisschool in Lichtenvoorde.

Zaterdag 6 november in Harreveld en Mariënvelde

Vaccineren kan:

  • van 09.00 - 11.30 uur: dorpshuis 't Kempken in Harreveld; 
  • van 13.30 - 17.00 uur: BMV in Mariënvelde. 

Elke vaccinatie telt!

Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Zo gaan we verspreiding van het coronavirus tegen en beschermen we elkaar. Met elkaar zorgen we er zo voor dat thuisonderwijs niet meer nodig is en jongeren gewoon naar school kunnen blijven gaan. En dat sporten op de vereniging ook komende winter gewoon kan.

In Oost Gelre hebben jongeren nog niet allemaal gebruik kunnen of willen maken van de mogelijkheid zich te laten vaccineren. De vaccinatiegraad is nog niet voldoende om verspreiding onder jongeren tegen te gaan. Ook daarom biedt de GGD extra vaccinatiemogelijkheden aan.

Meer weten?

Ga naar ggdnog.nl/vaccinatietour

een goed punt voor info en een prik zonder afspraak