Thema-avond IVN op 10 april over de klimaatvriendelijke tuin

Op woensdag 10 april organiseert de IVN een themavond over de klimaatvriendelijke tuin. Jacqueline Collou en Richard Trenning geven samen een presentatie over klimaatverandering. Wat kun je doen in jouw directe omgeving en wat voor moois levert dat op? Een boeiende avond met veel praktische tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats bij Sociaal Cultureel Centrum Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. De avond start om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De toegang kost €5,- voor niet-leden en €3,- euro voor leden van KNNV en/of IVN.

Cartoon van een vrouw die aan bloemen ruikt, er staat als tekst Geveltuintjes!

Klimaat Klaor

Gebiedsmakelaar Richard Trenning vertelt deze avond over zijn ervaringen vanuit Klimaat Klaor. Met deze pilot versnellen we samen mooie plannen uit het gebied rond Lichtenvoorde, Vragender en Lievelde. Ideeën die raken aan groen, bodem, water en klimaat.

Ideeën blijven welkom!

Via de webpagina www.klimaatklaor.nl kun je jouw idee of initiatief indienen bij Klimaat Klaor! Ook vind je hier verschillende mooie en praktische voorbeelden. Meer informatie of advies? Neem dan contact op met gebiedsmakelaar Richard Trenning. Hij is te bereiken via tel. 06 – 23 46 56 29 of r.trenning@klimaatklaor.nl.

 

Klimaat Klaor