Nieuw: Startersevent Achterhoek - 16 november Winterswijk

ROZ en de Sociale Dienst Oost Achterhoek organiseren samen het Startersevent Achterhoek op donderdag 16 november 2017 van 13.30 – 17.00 uur op het Loopbaanplein in Winterswijk. Iedereen die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is, is van harte welkom.

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen in één middag op één plek met dit gratis Startersevent”, aldus Benno Ekkelboom, startersadviseur bij ROZ.

Programma

Wim Aalderink, wethouder gemeente Winterswijk, verzorgt de opening. De bezoekers kunnen kennis opdoen in enkele powersessies over startersthema’s als social media, klantenwerving en belastingen en informatie ophalen op het kennisplein bij een tiental organisaties en bedrijven. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken met elkaar. Voor inspiratie zorgen drie ondernemers die nog niet zo lang geleden zelf zijn gestart met hun bedrijf; zij sluiten de middag af met hun ervaringsverhaal.

Meer informatie & aanmelden

Denkt u over het starten van een eigen bedrijf? Of kent u iemand met ondernemersplannen? Meer informatie en alvast aanmelden: www.rozgroep.nl/startersevent2017

Poster voor het startersevent