Inloopavond openbare ruimte rondom De Mattelier op 24 augustus

Vanuit Programma Stad Groenlo werken we aan het nieuwe sociaal cultureel centrum De Mattelier. De verbouwing van het gebouw is bijna af. Daarom starten we binnenkort ook met het opknappen van de openbare ruimte. Dit betekent een herinrichting van een gedeelte van de Mattelierstraat, Wheme en het Whemeplein.  Op donderdag 24 augustus is er tussen 19.00 en 21.00 uur een inloopavond in De Bron aan de Buitenschans 1 in Groenlo. U bent van harte welkom om kennis te nemen van de plannen.

Tijdens de inloopavond op 24 augustus laten we het definitief ontwerp van de openbare ruimte zien. U kunt de tekeningen bekijken van de Mattelierstraat (inclusief het parkeerterrein van het Heydenrijck), Wheme en het parkeerterrein bij de Wheme. De opmerkingen die belangstellenden tijdens een vorige bijeenkomst op de ontwerpen hebben gemaakt, zijn in het definitief ontwerp verwerkt.

Uitvoering na de Slag om Grolle

De uitvoering van de herinrichting start op maandag 23 oktober. Dit is de maandag na de Slag om Grolle. Voor de jaarwisseling moet het plein en het gedeelte van de Wheme naast De Mattelier klaar zijn. In het voorjaar van 2018 wordt de Mattelierstraat aangepakt inclusief de parkeerplaatsen van het Heydenrijck.

Meer informatie

Voor meer informatie over de herinrichting kunt u contact opnemen met John Berentsen. Hij is telefonisch bereikbaar op (0544) 39 34 55 of via e-mail j.berentsen@oostgelre.nl

De nieuwe Mattelier