Informatiebijeenkomst speelnatuur Flierbeek op 26 oktober

De wijk Flierbeek is een nieuwbouwwijk in Lichtenvoorde. De wijk is deels opgeleverd en woonrijp. Een deel zit nog in de bouwfase. Binnen het bestemmingsplan is er aandacht voor speelnatuur. Tijdens een bijeenkomst op 26 oktober presenteren we een concept schetsontwerp voor deze speelnatuur.

Bewoners van Flierbeek zijn van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst. De bijeenkomst is op donderdag 26 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis.

Concept schetsontwerp

Op 26 oktober presenteren wij een concept schetsontwerp voor de speelnatuur. Op het kaartje hiernaast ziet u wat de beoogde plekken zijn voor deze speelnatuur (de vierkante vlakken met ‘S’). Op deze avond kunt u meedenken over de invulling van het concept schetsontwerp.

Kaart Bestemmingsplan Flierbeek

Hoe verder?

De gemeente verzamelt alle opmerkingen en wensen. Intern kijken we welke passen binnen het plan. Daarna maken we een definitief ontwerp. Op de informatieavond kunt u uw gegevens achterlaten, zodat we u hierover per mail kunnen informeren. Uiteraard kunt u er ook over lezen op onze website en de gemeentepagina’s in de Elna en Groenlose Gids.

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Leonie Heutinck van de afdeling Omgeving: l.heutinck@oostgelre.nl of (0544) 39 35 64.