Gevonden voorwerpen Zwarte Cross

Alle gevonden voorwerpen van de Zwarte Cross zijn begin deze week bij de gemeente binnengebracht. De lijst met gevonden voorwerpen vind je op de pagina Gevonden voorwerpen en fietsen. De lijst wordt later deze week nog aangevuld.  Je kunt ook even met ons bellen via (0544) 39 35 35 of langskomen tijdens openingstijden.

Paspoort of identiteitskaart verloren?

De gemeente mag een gevonden Nederlands paspoort of Nederlandse identiteitskaart niet meer teruggeven aan de eigenaar in verband met mogelijke identiteitsfraude. Het identiteitsbewijs wordt daarom vernietigd. Je kunt bij je gemeente een nieuw document aanvragen.

Rijbewijs verloren?

De gemeente stuurt alle gevonden rijbewijzen naar de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Dit is wettelijk verplicht. De RDW stuurt het rijbewijs naar je terug. De huidige verwerkingstijd bij de RDW bedraagt enkele weken. Je kunt ervoor kiezen daar niet op te wachten en een nieuw rijbewijs aan te vragen.

Verklaring van vermissing / aangifte

Van een verloren paspoort, identiteitskaart of rijbewijs maakt de gemeente waar je woont een verklaring van vermissing op. In geval van diefstal raden wij je aan om ook aangifte bij de politie te doen.

Gevonden fietsen

Hacron Groen B.V. verzamelt en registreert de fietsen die op of rondom het festivalterrein zijn achtergelaten. Het duurt waarschijnlijk nog twee weken voordat het overzicht klaar is. Houd de website en onze social media in de gaten voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook vrijdag 21 juli gaan kijken bij de fietskijkdag bij de Hacron.

Gevonden voorwerpen van de zwarte cross 2017