Doe mee aan fotowedstrijd ‘Evenementen in Oost Gelre’

Foto’s van onze prachtige evenementen

Volgend jaar komt de gemeentegids 2018 uit. Ook hiervoor schrijven we weer een fotowedstrijd uit. Het thema van de wedstrijd is: ‘Evenementen in Oost Gelre’. Dit mogen grote evenementen zijn: Zwarte Cross, Bloemencorso, Slag om Grolle. Maar ook kleinere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een sportevenement of een open dag bij een vereniging. We zijn benieuwd naar uw inzending!

Leuke prijzen te winnen

De foto die de jury als allermooiste beoordeelt, komt op de omslag van de nieuwe gemeentegids. De maker ervan krijgt bovendien de foto ingelijst cadeau. Daarnaast selecteren we nog negen foto’s, die een plek in de gemeentegids krijgen. Alle geselecteerde foto’s worden beloond met een VVV-bon van € 20,-.

Toestemming gefotografeerde

Als u één of een paar mensen op de foto zet, vraagt u die personen dan even om toestemming. En geef dan ook even aan wat het doel van de foto is. Als u een grote groep mensen fotografeert, is dat niet nodig.

Insturen voor 1 oktober 2017

Heeft u een mooie foto voor de fotowedstrijd? Stuur deze dan naar fotowedstrijd@oostgelre.nl. Dat kan tot 1 oktober. Bekijk de voorwaarden hieronder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie via telefoonnummer (0544) 39 35 45.

Voorwaarden en toesturen fotomateriaal

  • De foto’s moeten digitaal zijn en voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi).
  • De foto moet genomen zijn in Oost Gelre. Of de op de foto geportretteerde mensen moeten afkomstig zijn uit Oost Gelre.
  • Per persoon mogen maximaal drie foto’s worden ingestuurd. Vermeld bij de inzending duidelijk naam, adres en een telefoonnummer en een korte omschrijving van de gemaakte foto.
  • De foto's moeten actueel te zijn. Dit betekent: niet ouder dan één jaar.
  • De gemeente Oost Gelre mag de ingezonden foto´s ook voor promotionele doeleinden gebruiken. Dus als u een foto inzendt, geeft u de gemeente toestemming de foto te gebruiken voor folders en brochures, de gemeentelijke website etc.
  • Stuur uw foto’s in voor 1 oktober  2017.
  • Stuur uw foto naar fotowedstrijd@oostgelre.nl onder vermelding van ‘Foto gemeentegids 2018’.

Meisje in de draaimolen op Lichtenvoordse kermis
Een van de winnende foto’s van 2017. Fotograaf: Maria Neumann