‘Belofte maakt schuld’ – Oldstars Walking Footbal bij Longa’30

In januari vond in Lichtenvoorde de officiële aftrap van Oldstars Walking Football bij Longa’30 plaats. Wethouder Bart Porskamp maakte toen samen met Michiel Krabbenborg (beleidsmedewerker Sport) de afspraak om een keer mee te doen met een training. Afgelopen donderdag was het zover. Bart en Michiel trainden enthousiast mee!  

De training startte in de kantine op Sportpark De Treffer met een kopje koffie of thee. Trainer André van der Ley verzorgde daarna een uitgebreide warming-up. Vervolgens deed de groep een spelvorm waarin balvaardigheid centraal stond. Natuurlijk is er afgesloten met een wedstrijd 6 tegen 6. Het team van Bart moest zijn meerdere erkennen in het team van Michiel (einduitslag 3-4). Bart vertelt: “Het was hartstikke leuk om het Walking Football zelf te ervaren. Plezier, ontmoeten en bewegen staan voorop. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau.”

Kom meedoen en breng gerust iemand mee!

Wil je een keer meetrainen met het Walking Football op Sportpark De Treffer? Dit is altijd mogelijk. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur (09.30 uur koffie) is er een training. Aanmelden is niet verplicht. Deelnemers hoeven geen voetballer te zijn en zowel heren als dames zijn, mits ze minimaal 55+ zijn, van harte welkom!

Walking Football team
Walking Football bij Longa’30. Staand 4e en 5e van links wethouder Bart Porskamp en Michiel Krabbenborg.