Agrarische Agenda Oost Gelre

Op 29 maart is de Agrarische Agenda Oost Gelre door agrariërs aangeboden aan de gemeente. Wethouder Marieke Frank nam de agenda in ontvangst. De Agrarische Agenda Oost Gelre is met de inbreng van agrariërs uit de gemeente ontwikkeld. De gemeente heeft het proces gefaciliteerd, stichting Stimuland zorgde voor de uitvoering.

Het aanbieden van de Agrarische Agenda was de afsluiting van een langer proces. In het afgelopen jaar konden alle agrariërs in Oost Gelre een keukentafelgesprek aanvragen. Ruim 200 agrariërs hebben hiervan gebruik gemaakt.  Ook werd er in november 2018 een avond georganiseerd om samen na te denken over de inhoud van de Agrarische Agenda. 

Agrarische Agenda Oost Gelre

De inbreng van deze avond is verwerkt tot een concept agenda. Die is besproken met een kleinere groep agrariërs uit de gemeente. Deze groep houdt ook in de toekomst nauw contact met de gemeente rondom de uitvoering van de agenda. De hele Agrarische Agenda kunt u hier lezen:

Agrarische Agenda Oost Gelre (pdf, 10 MB)

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Rieke Koers van de gemeente Oost Gelre. Dat kan via r.koers@oostgelre.nl of (0544) 39 34 97.

Agrarische Agenda Oost Gelre