Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring op de website te verbeteren. Gaat u hier mee akkoord?

Sla menu over en ga naar de inhoud

Gemeente Oost Gelre - Ruimtelijke plannen

-

Ruimtelijke plannen

Overzichtskaart ruimtelijke plannen

Ruimtelijke plannen zijn plannen waarin wordt bepaald hoe u de grond mag gebruiken, of u ergens mag bouwen en wat voor een bebouwing dat mag zijn.
Het meest bekende ruimtelijke plan is een bestemmingsplan. Onder ruimtelijke plannen vallen ook projectbesluiten, voorbereidingsbesluiten, ontheffingen, stedenbouwkundige plannen en gemeentelijke visies.
Informatie over de verschillende ruimtelijke plannen vindt u ook in ons digitaal loket bij de producten 'bestemmingsplan'.

 

Hieronder ziet u een overzichtskaart van de plannen in Oost Gelre. De plannen van de kleine kernen zijn nog niet in te zien.

Klik op 'zoeken' in de zwarte balk onderaan de kaart en geef de postcode en/of het adres aan van de locatie waarover u bestemmingsplaninformatie wilt. De andere mogelijkheden van de kaart leest  u in de korte handleiding voor het gebruik van de kaart.

 

U kunt de plannen ook inzien op de nationale website RO-plannen: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

 

Dezta RO-Viewer

Voor het bekijken van kaarten met deze viewer is Adobe Flash Player 9 of hoger nodig. U kunt deze gratis downloaden op de website van Adobe: http://get.adobe.com/flashplayer/

 

Lees verder